MissP: koop outfits!

MissP verkoopt online kleding in de vorm van complete outfits. Uiteraard is de kleding ook afzonderlijk te koop. De technische realisatie, alsmede de vormgeving is door ons uitgevoerd. We zijn trots op het eindresultaat! Door een uitgekiende Facebookcampagne zal deze nieuwe shop snel veel bezoekers gaan trekken.

QHP vernieuwd!

Op moment van schrijven is de vernieuwde shop van QHP gelanceerd. Een nieuw uiterlijk op dezelfde functionaliteit met nieuwe slimmigheden moet er voor zorgen dat de conversie verhoogt wordt. De nieuwsbrieffunctionaliteit wordt verzorgd door MailPlus.

Hal Leonard in de cloud

Arrix heeft met behulp van Windows Azure en SharePoint een meertalige klantenportal gerealiseerd. De primaire doelgroep zijn de dealers van Hal Leonard, die op deze manier sneller en efficienter kunnen beschikken over specifieke informatie, inclusief een mediabibliotheek met meer dan 100.000 producten erin!

Wijktalentenbank live!

Met gepaste trots hebben we www.wijktalentenbank.nl live gezet! Een project waar wij de technische realisatie voor onze rekening hebben genomen. Woont u in Hoogezand? Zoekt u iemand die u ergens mee moet helpen? Gebruik dan deze site :)! 

Probouwen 100% veilig

Wij zijn trots! De door ons gebouwde webshop van Probouwen mag voor het derde jaar op rij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk voeren, mede dankzij het superveilige webwinkelplatform waarop de shop draait!

Responsive design?!

Het mobiele landschap verandert in rap tempo. Maar dat wist u al. Het responsive maken van websites kunnen we als geen ander. Arrix Optimus maakt graag ook uw website geschikt voor mobiel, tablet en PC!

Uw website mobiel?

Wij hebben een tool gelanceerd waarmee u kunt controleren of uw website goed werkt op een mobiel apparaat, zoals de iPhone en de iPad. Waar wacht u nog op? Maak er gebruik van!

Wat wij doen? ICT oplossingen maken voor meer rendement natuurlijk!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de realisatie van uw online ambities? Of zoekt u misschien een bedrijf dat juist dat stukje specifieke software kan maken dat uw organisatie nodig heeft om net wat efficiënter te functioneren? Of zoekt u juist een partner die alles weet van SharePoint? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij realiseren enkel oplossingen die leiden naar meer rendement: voor u, uw organisatie en uw meest belangrijke bezit: uw klanten. Een selectie van onze expertise:

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

We versturen op regelmatige basis (1 keer in de drie maanden) nieuwsbrieven om u te informeren over allerlei zaken met betrekking tot internet, maatwerksoftware en SharePoint. Schrijf u dus nu in en blijf op de hoogte!
Naam *:
Email *:

Kom jij op korte termijn het team van Arrix Optimus versterken?

We hebben een hoop werk liggen dat gedaan moet worden. Onze opdrachtgevers zitten te wachten! We zijn daarom op zoek naar een Programmeur/software ontwikkelaar .Net C#ASP. Heb je interesse, maar wil je nog wel meer informatie? Bekijk dan de uitgebreide functieomschrijving op de vacaturepagina of neem contact met ons op!

Laatste nieuws